سدیم والپروات (اورلپت) و ریزش مو
Page 1 of 1 • Share •
سدیم والپروات (اورلپت) و ریزش مو
مدتی بعد از اینکه مصرف سدیم والپروات (Orlept) رو شروع کرده بودم، دیگه علنا و بدون هیچ شکی دیدم که جلوی کلهم داره خلوت میشه! ولی اونقدر اوضاعم وخیم بود و دست به دامن داروها بودم که گفتم «جهنم!» و به دکتر چیزی نگفتم.
اما نمیدونم خودش متوجه شد، یا خواست چک کنه، که پرسیدم اورلپت میتونه ریزش مو بیاره؛ تو مشکلی نداشتی؟
منم که گفتم بـــــــله.
بهم «زینک پلاس» داد گفت تا دو ماه بخور. مشکل حل شد. چند بار دیگه هم پیش اومد که احساس کردم یکم جلوی موهام ریخته که همین کارو تکرار کردم؛ به دکتر هم گزارش میدادم.
بهرحال منظورم این نیست که هر کی موش ریخت بره زینک بخوره. خواستم بگم اگه با این داروها به همچین مشکلی برخوردید، ناامید نشید. یه مدت طول میکشه تا بدن به هر دارویی عادت کنه و عوارضش برطرف بشه. تو بعضی موارد هم مثل این مورد من، دکتر میتونه با مکملها مسئله رو برطرف کنه.
دارویی رو به خاطر عوارضش سرخود قطع نکنید. همه عوارض و مشکلاتتون رو به دکتر گزارش بدید. بعضی چیزارو باید تحمل کرد؛ بعضی وقتا هم دکترها یه داروی مشابه دیگه رو جایگزین میکنن.
اما نمیدونم خودش متوجه شد، یا خواست چک کنه، که پرسیدم اورلپت میتونه ریزش مو بیاره؛ تو مشکلی نداشتی؟
منم که گفتم بـــــــله.
بهم «زینک پلاس» داد گفت تا دو ماه بخور. مشکل حل شد. چند بار دیگه هم پیش اومد که احساس کردم یکم جلوی موهام ریخته که همین کارو تکرار کردم؛ به دکتر هم گزارش میدادم.
بهرحال منظورم این نیست که هر کی موش ریخت بره زینک بخوره. خواستم بگم اگه با این داروها به همچین مشکلی برخوردید، ناامید نشید. یه مدت طول میکشه تا بدن به هر دارویی عادت کنه و عوارضش برطرف بشه. تو بعضی موارد هم مثل این مورد من، دکتر میتونه با مکملها مسئله رو برطرف کنه.
دارویی رو به خاطر عوارضش سرخود قطع نکنید. همه عوارض و مشکلاتتون رو به دکتر گزارش بدید. بعضی چیزارو باید تحمل کرد؛ بعضی وقتا هم دکترها یه داروی مشابه دیگه رو جایگزین میکنن.
Pedy- Admin
Re: سدیم والپروات (اورلپت) و ریزش مو
برای منم همین مشکل هست .. اما بیخیالش شدم .
تازه خیلی هم خوابم میگیره
تازه خیلی هم خوابم میگیره
joliocesar- Posts: 3
دلیلی نداره بیخیال شی. منم که گفتم بیخیال شده بودم. ولی به دکتر بگو.
یکی از بچهها هم میگفت میخورم مثل معتادا میشم!
دو سه هفته صبر کن، اگه دیدی تغییری نکرد، به دکترت بگو. شاید حلش کنه؛ یا عوضش کنه.
حتی اگه الان هم اینا باعث نشه به سرت بزنه قطعش کنی، شاید بعدا که حالت خوب نباشه و از داروها احساس نفرت بکنی، همچین وضعی پیش بیاد. ضمن اینکه خب چه کاریه موهات بریزه؟!
اگه چند هفتهای هست از مصرفش میگذره، مشکلاتی رو که باهاش داری به دکترت بگو.
یکی از بچهها هم میگفت میخورم مثل معتادا میشم!
دو سه هفته صبر کن، اگه دیدی تغییری نکرد، به دکترت بگو. شاید حلش کنه؛ یا عوضش کنه.
حتی اگه الان هم اینا باعث نشه به سرت بزنه قطعش کنی، شاید بعدا که حالت خوب نباشه و از داروها احساس نفرت بکنی، همچین وضعی پیش بیاد. ضمن اینکه خب چه کاریه موهات بریزه؟!
اگه چند هفتهای هست از مصرفش میگذره، مشکلاتی رو که باهاش داری به دکترت بگو.
Pedy- Admin
نه بیخیال قرص نشدم ، بیخیال عوارضش شدم .... بالاخره که باید خورد ، اما منم مث معتادا خوابم میگیره
منم همون بیخیال عوارض شدن رو گفتم. غرضم اینه که اگه احیانا حالت یکم بد بشه و فاز غم بگیری، ممکنه به سرت بزنه قرصها رو قطع کنی (کلا احساسات و دیدت از این رو به اون رو میشه). به خاطر همین میگم جلوی عوارضشو تا میتونی بگیر که اون موقع رو اعصاب نباشن.
Pedy- Admin
دقیقا ، من زمان زیادیه میخورم ، شاید بیشتر از 5 سال .. این وسط بار ها و بارها قطعش کردم ، چون فکر کردم خوب شدم ، ولی نشده بودم
کلا خیلی حس بدیه ... ولی چه میشه کرد
کلا خیلی حس بدیه ... ولی چه میشه کرد
سلام. والا منم که الان چهار ساله دپاکین مصرف میکنم به ریزش مو دچار شدم. اما خوشبختانه انقدر موهام پر پشت بود که زیادی نمود نداره:)

Shadnaz- Posts: 31
دکتر به منم زینک داده؛ چقدر طول میکشه نتیجه اش رو ببینم؟ الان 1 هفته اس می خورم

mahyar- Posts: 8
ببین درست یادم نمونده. ولی اون اول بدجور خلوت شده بود جلوش. بعد حدود یک ماه و نیم فکر کنم تاثیرش کاملا برام محسوس بود.
اون موقع خود دکتر بهم گفت تا دو ماه بخور.
اون موقع خود دکتر بهم گفت تا دو ماه بخور.
Pedy- Admin
به هر حال هر دارویی عوارضی هم داره ولی سعی کنیم بدون نظر پزشک نه دارومونو قطع کنیم نه کم و زیاد کنیم نه بخواییم سر خود داروی دیگه ای مصرف کنیم..

aghamehdi021- Posts: 55
Page 1 of 1